Eurogamer.nl

Volgende Assassin's Creed al voor volgend jaar volgens enquête

Terugkeer naar Amerika, Connor en met co-op.

Ubisoft heeft een vragenlijst rondgestuurd waaruit we kunnen afleiden dat er een volgende Assassin's Creed zit aan te komen. De game zou volgend jaar al in de winkels moeten liggen en zal waarschijnlijk nog niet nummertje vier in de reeks zijn.

Gaming Liberty kreeg de enquête in handen en kon de eerste mogelijke details van de volgende Assassin's Creed doorspelen. Zo moesten bevraagden onder meer hun mening geven over de terugkeer naar de Amerikaanse Revolutie met Connor opnieuw in de rol als hoofdpersonage. Ook zou de hedendaagse assassijn Desmond weer een rol spelen in Assassin's Creed 3.2.

Daarnaast werd hen gevraagd of de game in kwestie zouden kopen indien deze volgend jaar zou uitkomen. Dat vinden we op zich erg snel, maar Ubisoft deed het eerder al met de spin-offs van de tweede Assassin's Creed, Brotherhood en Revelations. De laatste en meest bizarre vraag gaat over hun gevoelens over Naughty Dog's Uncharted games. Misschien wilt Ubi gaan voor een meer gescripte gameplay voor de volgende titel in hun grootste franchise? Eerder gewaagd in een game met een open wereld, maar we vertrouwen op het kunnen van de studio.

Ubisoft stuurde eerder al een vergelijkbare vragenlijst rond voor de setting van de jongste Assassin's Creed en de gameplayveranderingen die werden doorgevoerd in diens voorganger Revelations.

De review van Assassin's Creed 3 kan je hier nalezen. De game is niet perfect, maar zal je ongetwijfeld vele uren plezier bezorgen.

Assassin's Creed III - Launchtrailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.