Vertraging voor Red Dead Redemption

Nu verschoven richting midden mei.

Rockstar heeft vandaag laten weten dat Red Dead Redemption, een aankomende actiegame in het Wilde Westen, enkele weken vertraging heeft opgelopen. Oorspronkelijk zou de game volgende maand verschijnen, maar nu zal dat in Europa 21 mei worden.

Rockstar maakt deze keuze om het spel nog wat meer "op te poetsen" voor de uiteindelijke release. "Wij bij Rockstar dragen erg veel zorg voor de kwaliteit van onze producten. Dat wilt zeggen dat we onze spellen liever nog wat langer intern vasthouden om ze op punt te stellen en zo perfect mogelijk te maken," aldus Rockstar. "We hadden het gevoel dat een paar extra weken ontwikkeling Red Dead Redemption ten goede zal komen om uiteindelijk een ervaring af te leveren die onze fans hun verwachtingen zal overstijgen."

Wij gingen eind augustus al eens aan de slag met Red Dead Redemption en zagen toen al dat de game heel wat potentieel in zich had. Zelf geeft Rockstar aan dat men het spel "de volgende generatie binnen het sandbox genre" noemt. Zo ver durven wij nog niet te gaan totdat we de finale versie onder handen hebben kunnen nemen.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Sony en Microsoft stellen voorlopig geen gamereleases uit

Maar de gezondheid van de medewerkers is het belangrijkste.

Gerucht: Dit zijn de nieuwe playlists voor Call of Duty: Warzone

Spelen we weldra in teams van twee of vier?

Call of Duty: Warzone verhoogt prijzen loadout drops

Prijsstijging levert eerlijkere sessies op.

Sony vertraagt downloadsnelheid door coronacrisis

Moeilijke tijden vragen harde maatregelen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread