Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Redemption vanaf midden augustus beschikbaar op PS4 en Switch

Digitale versie op 17 augustus beschikbaar.

Rockstar Games maakt bekend dat de originele Red Dead Redemption vanaf 17 augustus beschikbaar is op Nintendo Switch en PlayStation 4. Initieel is er enkel een digitale versie beschikbaar. Vanaf 13 oktober 2023 kan je ook een fysieke versie kopen.

Red Dead Redemption kost €49,00 en bevat ook de Undead Nightmare-uitbreiding.

De standalone dlc Red Dead Redemption: Undead Nightmare.

De PS4-versie is via backwards compatibility te spelen op PlayStation 5 en werd nu ook volledig vertaald naar het vereenvoudigd en traditioneel Chinees, Koreaans, Pools, Braziliaans Portugees, Russisch en Latijns-Amerikaans Spaans.

Er is geen Xbox-versie aangekondigd. Red Dead Redemption heeft via het Backwards Compatibility-programma van Xbox echter al een 4K-upgrade gekregen waardoor Xbox-eigenaars via hun originele Xbox One-exemplaar een versie met moderne upgrades kunnen spelen.

Rockstar brengt niet toevallig nu Red Dead Redemption uit op nieuwe platformen. De game vierde namelijk op 18 mei 2023 zijn tiende verjaardag.

Het bovenstaande nieuws lijkt ook het gerucht dat Rockstar Games de Red Dead Redemption en GTA 4 remasters heeft geannuleerd te bevestigen. Het is onwaarschijnlijk dat Rockstar zo kort na een port ook nog een remaster zal uitbrengen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties