Skip to main content

Red Dead Redemption vanaf midden augustus beschikbaar op PS4 en Switch

Digitale versie op 17 augustus beschikbaar.

Rockstar Games maakt bekend dat de originele Red Dead Redemption vanaf 17 augustus beschikbaar is op Nintendo Switch en PlayStation 4. Initieel is er enkel een digitale versie beschikbaar. Vanaf 13 oktober 2023 kan je ook een fysieke versie kopen.

Red Dead Redemption kost €49,00 en bevat ook de Undead Nightmare-uitbreiding.

De standalone dlc Red Dead Redemption: Undead Nightmare.

De PS4-versie is via backwards compatibility te spelen op PlayStation 5 en werd nu ook volledig vertaald naar het vereenvoudigd en traditioneel Chinees, Koreaans, Pools, Braziliaans Portugees, Russisch en Latijns-Amerikaans Spaans.

Er is geen Xbox-versie aangekondigd. Red Dead Redemption heeft via het Backwards Compatibility-programma van Xbox echter al een 4K-upgrade gekregen waardoor Xbox-eigenaars via hun originele Xbox One-exemplaar een versie met moderne upgrades kunnen spelen.

Rockstar brengt niet toevallig nu Red Dead Redemption uit op nieuwe platformen. De game vierde namelijk op 18 mei 2023 zijn tiende verjaardag.

Bekijk op YouTube

Het bovenstaande nieuws lijkt ook het gerucht dat Rockstar Games de Red Dead Redemption en GTA 4 remasters heeft geannuleerd te bevestigen. Het is onwaarschijnlijk dat Rockstar zo kort na een port ook nog een remaster zal uitbrengen.

Read this next