GTA DLC komt naar de PS3 en PC

Het zal stilaan tijd gaan worden!

Fans van GTAIV met enkel een PlayStation 3 of pc in huis hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover: Rockstar gaat de twee beschikbare DLC-packs, zijnde The Ballad of Gay Tony en Lost and The Damned, naar beide platformen brengen. De twee uitbreidingen zijn lange tijd exclusief verkrijgbaar geweest voor de Xbox 360, maar nu komt er dus een einde aan de alleenheerschappij.

Rockstar vertelde het volgende: "We hebben er lang over gedaan, maar we kunnen eindelijk aankondigen dat we Episodes From Liberty City (de verzamelnaam voor de DLC-packs, red) naar de PlayStation 3 en pc zullen brengen. Gamers zullen op beide platformen met de nieuwe content vanaf maart aan de slag kunnen gaan."

Beide titels zullen zowel digitaal, als op een schijfje uitkomen. Toen The Ballad of Gay Tony eind vorig jaar voor de Xbox 360 uitkwam hebben we de DLC reeds besproken, alsook Lost and The Damned uit de compilatiedisc Episodes from Liberty City. Het duo scoorde hoog, en waarschijnlijk zal dat ook het geval zijn op de PS3 en pc.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread