Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA 6 heeft vrouwelijk hoofdpersonage

Verhaal haalt inspiratie uit Bonnie and Clyde.

GTA 6 heeft voor het eerst een vrouwelijk hoofdpersonage. Dat laat Bloomberg weten. Het is voor het eerst dat GTA een vrouw in de hoofdrol zet.

Het verhaal van GTA 6 zal draaien rond een koppel dat sterk inspiratie haalt uit het beroemde misdaadkoppel Bonnie en Clyde. De vrouw van dit koppel zou latina roots hebben. Ook dat was al langer een gerucht. Jaren geleden ging zelfs het verhaal dat Eva Mendes en haar man Ryan Gosling de hoofdpersonages zouden spelen in GTA 6.

Bekijk op YouTube

In hetzelfde bericht bevestigt Bloomberg ook dat GTA 6 terugkeert naar Vice City. Oorspronkelijk had Rockstar het plan om ook delen van Noord-Amerika en Zuid-Amerika speelbaar te maken, maar die ambitie hebben ze in de koelkast moeten leggen.

Wel zou Vice City, dat sterk geïnspireerd is door de stad Miami, sterk veranderen en evolueren doorheen het verhaal. Een eerder patent van Rockstar wees er zelfs op dat de evolutie die Vice City meemaakt beïnvloed zouden worden door de keuzes die de speler maakt in het verhaal.

Ondanks dit nieuws betekent het echter niet dat de release van GTA 6 in zicht is. Volgens Bloomberg zou de game zeker niet voor 2024 in de winkels liggen.

Wie een samenvatting wil van alle actuele GTA 6 geruchten kan terecht op onze overzichtpagina's:

Read this next