Gamereleases maart 2021 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand

Met onder andere Monster Hunter Rise en It Takes Two.

Het is alweer maart, en naast het begin van de lente verblijdt deze maand ons met nieuwe gamereleases. Februari bracht ons onder meer Little Nightmares 2 en Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Welke games we in maart mogen verwachten, lees je in de onderstaande lijst met de 7 opvallendste gamereleases van maart 2021.

Yakuza: Like a Dragon

Datum: 2 maart 2021

Platform(s): PlayStation 5

Het was even wachten, maar PlayStation 5-bezitters mogen nu ook met het geweldig populaire Yakuza: Like a Dragon aan de slag. Je maakt niet alleen kennis met een volledig omgegooide Yakuza-game, maar je ondervindt ook hoe zoet de wraak van hoofdpersonage Ichiban Kasuga en zijn kompanen smaakt. Bovendien kunnen bezitters van de PlayStation 4-versie hun versie voorzien van een gratis upgrade naar de PlayStation 5-versie. Er is echter wel een minpuntje: bij een upgrade nemen spelers hun gemaakte progressie niet mee en is opnieuw beginnen de boodschap.

Two Point Hospital: Jumbo Edition

Datum: 5 maart 2021

Platform(s): PlayStation 4, Xbox One, Switch

Ontwikkelaar Two Point Studios ziet het groots, want de Two Point Hospital: Jumbo Edition komt zowel op consoles als op de Switch uit. Naast de hoofdgame bevat deze versie alle eerder uitgebrachte uitbreidingen, zoals Bigfoot, Close Encounters en zelfs A Stitch in Time. Dankzij de Jumbo Edition krijgen spelers dus de kans om alle content van Two Point Hospital eens onder de loep te nemen.

The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition DLC

Datum: 8 maart 2021

Platform(s): pc, Stadia

Naar goede gewoonte komt ontwikkelaar ZeniMax Online Studios ook in 2021 met een nieuw verhaal dat een jaar duurt. Dat verhaal staat deze keer volledig in het teken van de Gates of Oblivion en de snode plannen van Daedric Prince Mehrunes Dagon. Naast een nieuwe slechterik introduceert de Flames of Ambition DLC het personage Lyranth en lichten de twee nieuwe dungeons een tipje van de sluier van de Blackwood-uitbreiding. Die laatste is een prequel van The Elder Scrolls 4 en komt begin juni uit.

Balan Wonderworld

Datum: 26 maart 2021

Platform(s): pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X

In Balan Wonderworld worden Leo en Emma door de mysterieuze clown Balan naar Wonderworld gelokt. Voor ze naar de echte wereld kunnen terugkeren, moeten ze echter het verloren evenwicht in hun harten herstellen. Dat doe je door twaalf verschillende verhalen te voltooien, meer dan 80 costumes en bijbehorende vaardigheden vrij te spelen en daarmee de verschillende platformpuzzels op te lossen. Herstel jij de balans in hun harten?

Monster Hunter Rise

Datum: 26 maart 2021

Platform(s): Switch

Het duurde even, maar na 6 jaar komt er weer een hoofddeel van Monster Hunter naar een Nintendo-platform. Monster Hunter Rise is overgoten met een ninjasausje en speelt zich in en rond Kamura Village af. De omgeving wordt geteisterd door een mysterieus monster dat een spoor van dood en verderf achterlaat. Om dat monster op te sporen, moet je verschillende ecosystemen verkennen en andere grote monsters verslaan. Aangezien samen jagen leuker is, krijg je in deze game voor de eerste keer de hulp van een trouwe viervoeter: de Palamute.

The Kingdom Hearts Series

Datum: 30 maart 2021

Platform(s): pc

Wilde je altijd al eens de held zijn in een Disney-film of Final Fantasy-game? Dan heb je geluk, want de volledige Kingdom Hearts-reeks komt via de digitale winkel van Epic naar pc. In die games red je samen met Sora, Goofy en Donald zeven (Disney) Princesses of Heart uit de klauwen van de oorlogszuchtige antagonist Ansem. Ben jij de held die deze games nodig hebben?

It Takes Two

Datum: 30 maart 2021

Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

In It Takes Two kruipen spelers in de huid van een relatietherapeut. Om het huwelijk van de in poppen veranderde Cody en May te redden en hen terug naar de echte wereld te brengen, moet je beiden doen samenwerken om zo allerlei obstakels in deze wereld en in hun huwelijk te overwinnen. Spelers staan er niet alleen voor, want zoals de titel al doet vermoeden, is deze game enkel in offline en online coöperatieve multiplayer speelbaar.

Ook interessant...

  • Harvest Moon: One World (2 maart op Switch)
  • Kingdoms Of Amalur: Re-Reckoning (16 maart op Switch)
  • Yakuza 6 (25 maart op pc)
  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (26 maart op Switch)
  • Evil Genius 2: World Domination (30 maart op pc)

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread