Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare 2 release - Waar en wanneer kun je COD: MW2 kopen?

Update: Standard/Cross-Gen en Vault Edition.

Er zijn een aantal zekerheden in het leven: de dood, belastingen en elk jaar een nieuwe Call of Duty-game in de schappen. Inmiddels druppelt steeds meer informatie over ‘COD 2022’ binnen. Het is geen grote verrassing dat de nieuwste iteratie in de langlopende FPS-serie net als in 2009 onder de subtitel Modern Warfare 2 door het leven gaat. Daarnaast wordt de game net als de vorige games in de MW-reeks door veteraan Infinity Ward ontwikkeld.

In de singleplayer campaign maken Captain John Price, Simon ‘Ghost’ Riley, Kyle ‘Gaz’ Garrick en John ‘Soap’ MacTavish hun rentree als Operator. Daarnaast is Colonel Alejandro Vargas een nieuw gezicht. Hij is een Mexicaanse Special Forces-soldaat. Samen zijn zij onderdeel van de speciale eenheid Task Force 141.

In dit overzicht verzamelen we alle relevante informatie over de Call of Duty: Modern Warfare 2 release. Hier lees je dus alles over de lancering, bèta, edities en nog veel meer.

Op deze pagina:


Call of Duty: Modern Warfare 2 release - Wanneer kun je COD: MW2 kopen?

De kogel is door de kerk als het op een lanceringsdatum aankomt. Traditiegetrouw lanceert elke nieuwe COD-game in het najaar en daar is deze editie geen uitzondering op. De Call of Duty: Modern Warfare 2 release is namelijk op 28 oktober 2022.

De game komt op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S uit. Opvallend is dat de pc-versie op zowel Battle.net als Steam verkrijgbaar is. Het is voor het eerst sinds 2018 dat een Call of Duty-game via het laatstgenoemde platform beschikbaar is.

De adviesprijs op de consoles voor de normale editie is 74,99 euro en de speciale editie is 109,99 euro. Beide edities zijn op de pc ietsje goedkoper, namelijk respectievelijk 69,99 en 99,99 euro.


Call of Duty: Modern Warfare 2 pre-order - Wat krijg je in de COD:MW2 edities?

De game heeft per platform twee edities. In alle edities, zowel digitaal als fysiek, krijg je bij een pre-order* vroegtijdige toegang tot de open bèta. De beta is eerst op de PlayStation 4 en PlayStation 5 speelbaar, maar komt later ook naar de pc, Xbox One en Xbox Series X/S.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Standard Edition (pc)

 • game
 • *early access voor open bèta

Call of Duty: Modern Warfare 2 Cross-Gen Edition (console)

 • game
 • *early access voor open bèta

Call of Duty: Modern Warfare 2 Vault Edition (pc + console)

 • game
 • Red Team 141 Operator Pack
 • Ghost Legacy Pack
 • FJX Cinder Weapon Vault
 • Battle Pass + 50 tier skips
 • 10 uur 2XP + 10 uur 2WXP
 • *early access voor open bèta

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties