Hitman: Trilogy aangekondigd voor pc en consoles

Ook beschikbaar via Xbox Game Pass en Steam.

Ontwikkelaar IO Interactive laat weten dat de Hitman: Trilogy op 20 januari uitkomt op pc, Epic Games Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Steam, Xbox One, Xbox Series X/S. Tevens is de game vanaf die dag ook beschikbaar op Game Pass voor Xbox en pc. Dit kondigde de ontwikkelaar aan tijdens de Hitman 3 - Year 2 Reveal stream

Hitman: Trilogy bevat de drie Hitman-games die samen de 'World of Assassination'-trilogie vormen: Hitman (2016), Hitman 2 (2018) en Hitman 3 (2021). Wie de game koopt in de eerste dertig dagen na release, krijgt ook gratis toegang tot alle pre-order-bonussen van Hitman 3.

Hitman 3 zal vanaf 20 januari ook speelbaar zijn in VR, en per extensie geldt dit ook voor Hitman: Trilogy. Later dit jaar komen er nog updates voor ray tracing, de XeSS-technologie van Intel en Variable Rate Shading.

HITMAN_Trilogy_1080

Wie graag meer wilt weten over de bovenstaande games, leest best eens de Hitman: The Complete First Season review, de Hitman 2 review en de Hitman 3 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Hitman 3: Year 2 aangekondigd

Inclusief een nieuwe modus met roguelike elementen.

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread