Company of Heroes 3 aangekondigd

Houdt je gezelschap in 2022.

Company of Heroes 3 komt in de tweede helft van 2022 uit voor de pc. Dat kondigt ontwikkelaar Relic Entertainment aan via een cinematic en gameplay reveal trailer.

Company of Heroes 3 is opnieuw een RTS waarin je aan het hoofd van een leger staat. Deze keer bestuur je Amerikaanse en Britse geallieerde troepen die het gevecht vanaf 1943 naar Italië brengen. Je herbeleeft onder andere de landing in Sicilië in Operation Husky.

Naast een singleplayer bevat de game een coöperatieve skirmish mode en multiplayer die in 1v1 of 4v4 aan te vatten is. Daarnaast krijg je ook toegang tot verschillende nieuwe facties, een Dynamic Campaign Map en Battlegroups die je troepen in verschillende types (grond- en luchttroepen) onderverdelen.

Naast de aankondiging van de game onthult Relic Entertainment dat je de game momenteel via een Pre-Alpha Preview kunt testen. Daarvoor moet je een Relic Link-account aanmaken of inloggen op je bestaande account. Vervolgens moet je een Steam-account aan je Relic Link-account koppelen en de Pre-Alpha Preview downloaden via de Rewards op de website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread