Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Company of Heroes 3 release uitgesteld

Militaire patstelling

Sega laat weten dat de release van Company of Heroes 3 met drie maanden wordt uitgesteld. De game krijgt 23 februari 2023 als nieuwe releasedatum.

Volgens de uitgever voldoet de game momenteel nog niet "aan onze eigen kwaliteitsstandaarden en die van onze spelers". Sega belooft dan ook om de komende maanden aan de slag te gaan met de feedback die er is gekomen.

Cover image for YouTube videoCompany of Heroes 3 - North Africa Trailer

Zo is er volgens ontwikkelaar Relic heel wat nuttige feedback gekomen op de campaign map. Ook de HUD en UI worden nog herbekeken. Ook de dialogen worden aangepast zodat specifieke personages hun authentieke accent krijgen.

Bij de release kun je in elk geval aan de slag met heel wat content. de singleplayer van Company of Heroes 3 bestaat immers uit twee verschillende campaigns. Je trekt daarin zowel naar Italië als naar Noord-Afrika.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties