Mario Party Superstars onthuld

It's Time To Party.

Nintendo heeft tijdens de afgelopen Nintendo Direct Mario Party Superstars voor Nintendo Switch onthuld. De game komt op 29 oktober uit.

Mario Party Superstars is een collectie van spelborden uit Mario Party voor Nintendo 64, zoals Peach's Birthday Cake en Space Land. Daarnaast moet de game honderd klassieke minigames bevatten. Volgens Nintendo zijn alle modi ook online te spelen.

Mario Party Superstars is de eerstvolgende game in de Mario Party-reeks. In 2018 kwam Super Mario Party uit voor de Switch. In de Super Mario Party review lees je of dat een leuk feestje is.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier  |  marshalldejong

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Steam update bevat nieuwe Storage Manager

'Hoezo, nog maar 100 mb beschikbaar?!'

Fall Guys Season 5 voorgesteld

Welcome to the jungle!

Rider's Republic release bekend

Klaar voor het extreme?

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread