Saints Row The Third Remastered komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X/S

Vier op een rij.

Saints Row The Third Remastered krijgt op 25 mei een next-gen versie voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Op 22 mei komt de remastered versie ook naar Steam en GOG. Dat maakt uitgever Deep Silver bekend op de website van de game.

Dankzij de ports krijgt de remasterde versie een upgrade die vergelijkbaar is met de pc-versie van de game op de High-instellingen. Zo levert deze versie niet alleen betere prestaties en snellere laadtijden, maar krijgt de game ook een upgrade op vlak van belichting, textures en visuele effecten.

Daarnaast draait de game op zowel de PlayStation 5 als Xbox Series X in een dynamische resolutie van 4K aan 60 fps. Xbox Series S-gebruikers kunnen dan weer kiezen uit twee modes waardoor de remaster te spelen is in een resolutie van 1080p aan 60fps of in een resolutie van 4K aan 30fps.

Spelers die Saints Row The Third Remastered al in huis haalden voor PlayStation 4 of Xbox One krijgen de kans om die versies te voorzien van een gratis upgrade. PlayStation 5-eigenaars die een upgrade doen of deze versie apart kopen, krijgen toegang tot de Saints purple glow op de DualSense Controller.

Wil je graag meer weten over de bovenstaande game, check dan zeker Carls Saints Row The Third Remastered review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread