Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Saints Row: The Third Remastered tijdelijk gratis

Om aankondiging van reboot te vieren.

Saints Row: The Third Remastered is tijdelijk gratis op de Epic Game Store. De promotie geldt nog tot maandag 2 september 17u.

Uitgever Deep Silver wil op deze manier hun aankondiging van een nieuwe game in de reeks vieren. Deze zal simpelweg 'Saints Row' heten en is een reboot van de reeks. Wij kregen al een uitgebreide blik op deze gloednieuwe game. Onze bevindingen kan je lezen in onze Saints Row preview.

Saints Row The Third Remastered verscheen vorig jaar en biedt een hoop verbeteringen tegenover het origineel. Dankzij betere graphics, betere belichting en een stabielere framerate is Saints Row: The Third Remastered de moeite, ook voor wie de standaardversie al gespeeld heeft.

Onze eigen redacteur Carl schreef in zijn Saints Row: The Third Remastered review zelfs dat het één van de beste remasters van deze generatie is.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties