Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

2K Games kondigt deze maand nieuwe franchise aan

"Spannende nieuwe franchise."

Uitgever 2K Games kondigt later deze maand een "spannende nieuwe franchise" aan. Dat onthult moederbedrijf Take-Two.

Daarmee bevestigt Take-Two het gerucht dat een studio van 2K Games aan een nieuw project werkt. Mogelijk gaat het om de nieuwe game van ontwikkelaar Hangar 13, die volgens de geruchten de werktitel Volt heeft.

Volgens een Reddit-gebruiker beschrijft diens bron de actie-titel als een kruising tussen Cthulhu en Saints Row. Daarnaast zou het logo van de game lijken op dat van Fallout en toont de intern getoonde trailer dat het project nog in de vroege ontwikkelingsfase zit.

Eveneens werkt ontwikkelaar Firaxis aan een game die XCOM-elementen combineert met Marvel-helden en stemmen van bekende acteurs bevat. Daar stopt het echt niet want eerder onthulde 2K Games XCOM Legends.

Mogelijk worden er tijdens het digitale evenement van Gamescom meer details omtrent de toekomstplannen van 2K Games bekendgemaakt.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties