World War Z en Ace Combat 7: Skies Unknown komen in maart naar PlayStation Now

Zombies en luchtgevechten.

Sony maakt zes nieuwe games bekend die de komende weken naar PlayStation Now komen. Wie een abonnement heeft, kan de komende weken onder andere met World War Z en Ace Combat 7: Skies Unknown aan de slag.

Daarnaast komen InFamous: Second Son en Superhot ook naar de abonnementsdienst. Alle vier de games zijn vanaf nu beschikbaar.

PSmaart21

Daar stopt het niet voor PlayStation-eigenaars. Deze week heeft Sony immers ook de PlayStation Plus games voor maart bekendgemaakt. Wil je meer weten over de streamingdienst? Check dan zeker onze website voor meer informatie over PlayStation Now.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread