Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World War Z: Aftermath komt deze maand uit op PS5 en Xbox Series X/S

Nasleep krijgt XL-staartje.

Ontwikkelaar Saber Interactive meldt dat World War Z: Aftermath op 24 januari beschikbaar is op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Spelers die de game al bezitten op PlayStation 4 of Xbox One kunnen gratis upgraden naar een van de twee next-gen platformen.

Naast een 4K-resolutie en 60 FPS kunnen spelers vanaf 24 januari op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S aan de slag met Horde Mode XL. Die is vergelijkbaar met de standaard Horde Mode, maar bevat een speciale XL-golf van meer dan 1000 hongerige zombies.

Alle versies van World War Z: Aftermath en World War Z krijgen op 24 januari ook een gratis update. Die voegt extra mutators toe aan Horde Mode Z, zorgt voor nieuwe wapens en een verbeterd wapenprogressiesysteem.

World War Z: Aftermath bevat alles van de Game of the Year-editie, waaronder volledige episodes in verschillende wereldsteden, een first-person-perspectief en acht unieke classes met aanpasbare loadouts.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

World War Z

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

World War Z: Aftermath

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties