Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in maart

Ziet het groots.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand maart bekendgemaakt. Volgende maand zijn Final Fantasy 7 Remake, Maquette (PS5), Remnant: From the Ashes en Farpoint (PSVR) gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

In Final Fantasy 7 Remake kruip je opnieuw in de huid van de huurling Cloud Strife. Samen met Tifa, Barret en Aerith ga je de strijd aan met de planeetbedreigende machines van de kwaadaardige Shinra Corporation. In de remake krijg je toegang tot volledig herwerkte graphics en een verbeterd vechtsysteem. Sony waarschuwt wel dat je deze versie in de toekomst niet kunt upgraden naar het recent aangekondigde Final Fantasy 7 Remake Intergrade.

Remnant: From the Ashes is een third-person survival shooter waarin spelers de taak krijgen om de wereld te bevrijden van interdimensionale monsters. Je kunt die wereld alleen of met twee verkennen, spullen verzamelen en je uitrusting voorzien van de nodige upgrades.

De Escher-achtige first-person puzzelgame Maquette katapulteert je naar een wereld vol levensgrote gebouwen en puzzels. Die laatste moet je oplossen door de wereld herhaaldelijk te draaien.

In de PlayStation VR-titel Farpoint begeleid je twee wetenschappers naar het ruimtestation The Pilgrim. Na een lichtflits crasht dat station echter op een gevaarlijke planeet en krijg jij de taak overlevers te vinden. Omdat je niet alleen bent, krijg je een groot wapenarsenaal ter beschikking.

Daar stopt het echter niet, want je krijgt ook voor de tweede maand op rij toegang tot de arcadegame Destruction AllStars. Die bevat 16 verschillende bestuurders en vier online multiplayer modes.

Tot en met 1 maart kun je ook nog de PlayStation Plus games van februari downloaden. Momenteel zijn dat Control: Ultimate Edition en Concrete Genie en Destruction AllStars.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties