Assassin's Creed Discovery Tour: Ancient Egypt en Ancient Greece tijdelijk gratis voor pc

Assassin wordt geschiedkundige.

Ubisoft maakt via een tweet bekend dat je Assassin's Creed Discovery Tour: Ancient Egypt en Discovery Tour: Ancient Greece momenteel gratis voor de pc kunt downloaden. Dat aanbod geldt nog tot en met 21 mei. Beide games zijn te downloaden via de Ubisoft website.

Discovery Tour: Ancient Egypt en Discovery Tour: Ancient Greece bieden je de mogelijkheid om de wereld van Assassin's Creed Origins en Assassin's Creed Odyssey te verkennen zonder dat je wordt gestoord door missies of andere nevenactiviteiten.

Daarnaast krijg je in de beide Discovery Tours ook de mogelijkheid om verschillende educatieve rondleidingen te volgen. Daarin geven experten heel wat uitleg over het Egypte van de eerste eeuw na Christus en het Griekenland van de vijfde eeuw voor Christus.

Gaat jouw voorkeur naar de gewone Assassin's Creed-titels uit, dan zijn de Assassin's Creed Origins review en de Assassin's Creed Odyssey review misschien wel iets voor jou. Ben je toe aan een nieuwe titel in de reeks, dan moet je nog even wachten tot de Assassin's Creed Valhalla release in het najaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread