Volgende week zien we de eerste Xbox Series X games

Eerste van een reeks geplande updates.

Microsoft toont volgende week de eerste Xbox Series X games. Dat maakt Xbox marketing manager Aaron Greenberg bekend via Twitter.

Donderdag 7 mei om 17u houdt Inside Xbox een livestream waarin verschillende third party games voor de Xbox Series X voor het eerst aan het publiek gepresenteerd worden.

Welke games we precies te zien krijgen, is nog niet bevestigd. Microsoft laat wel al weten dat het de eigen games pas op een later moment in de zomer voorstelt. De focus ligt volgende week dus op andere uitgevers.

Geloofwaardige bronnen beweren ook dat dit pas de eerste van meerdere livestreams is die we de komende weken te zien krijgen. Zo wil Microsoft langzaam de hype opbouwen naar de lancering van de Xbox Series X dit najaar.

Het lijkt waarschijnlijk dat het recent aangekondigde Assassin's Creed Valhalla aandacht zal krijgen, alsook Cyberpunk 2077. Beide games lanceren rond de release van de Xbox Series X.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread