The Dark Pictures: Little Hope aangekondigd

Jaagt je deze zomer de daver op het lijf.

Supermassive Games kondigt The Dark Pictures: Little Hope aan, het tweede deel in de Dark Pictures Anthology. De game komt deze zomer uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In Little Hope zitten vier studenten en hun professor opgesloten in een dorpje dat wordt omgeven door een mysterieuze mist. In een poging om te ontsnappen, ontdekken ze heel wat geheimen over het occulte verleden van het dorp.

Jouw keuzes bepalen welke personages het avontuur al dan niet overleven. Net zoals in het vorig jaar uitgebrachte The Dark Pictures: Man of Medan ondersteunt ook Little Hope co-op gameplay.

Supermassive Games is vooral bekend van Until Dawn. Via de Dark Pictures-serie wil de ontwikkelaar een reeks kleinere games aanbieden die 'alle aspecten van het horrorgenre verkennen'. Naar eigen zeggen heeft de ontwikkelaar maar liefst 39 verschillende subgenres opgelijst. Zo speelde Man of Medan zich af op een verlaten schip. Little Hope lijkt dan weer vooral inspiratie te halen bij de Silent Hill-games.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread