Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Dark Pictures: Little Hope releasedatum bekend

Net op tijd voor Halloween.

Supermassive Games maakt de releasedatum van The Dark Pictures: Little Hope bekend. De game komt op 30 oktober uit, net op tijd voor Halloween dus. Vanaf die datum kun je de game spelen op je pc, PlayStation 4 of Xbox One.

Bij de aankondiging van The Dark Pictures: Little Hope mikte de ontwikkelaar nog op een release deze zomer, maar door de coronacrisis heeft de ontwikkeling de nodige vertraging opgelopen. Een nieuwe trailer toont alvast waaraan je je mag verwachten.

De game speelt zich af in een klein Engels dorpje met een geschiedenis van hekserij. Je kunt de game in je eentje spelen, maar er is ook een shared story mode voor twee spelers en offline movie night mode voor twee tot vijf spelers.

Daarnaast komen er ook verschillende speciale versies van de game uit. De Dark Pictures Anthology collection bevat naast deze game ook voorganger Man of Medan, evenals verschillende pins, een map van de wereld en een steelbook case.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties