Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes is de volgende titel van Supermassive Games

Griezelen in de woestijn.

Via een teaser trailer op het einde van The Dark Pictures Anthology: Little Hope kondigt Supermassive Games meteen zijn volgende titel aan. The Dark Pictures Anthology: House of Ashes komt in 2021 uit en verkent opnieuw andere aspecten van het horrorgenre.

Met de Dark Pictures-games wil de ontwikkelaar immers horror telkens vanuit een andere invalshoek benaderen. Deze keer verken je met een groep militairen een woestijnlandschap. Er lijkt alvast een hoofrol weggelegd voor Ashley Tisdale, bekend van onder andere High School Musical.

Man of Medan was de eerste game in de serie en kwam in 2019 uit. Vorige week lanceerde dus ook Little Hope, waarin je in het gelijknamige dorpje een occulte sekte probeert te ontlopen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties