Little Nightmares-ontwikkelaar Tarsier Studios opgekocht door Embracer Group

Het moederbedrijf van THQ Nordic en Koch Media.

Little Nightmares-ontwikkelaar Tarsier Studios is opgkocht door het Zweedse Embracer Group, het moederbedrijf van THQ Nordic en Koch Media. Embracer Group had 9,5 miljoen euro over voor de overname.

Tarsier Studios werkt momenteel aan Little Nightmares 2. De intellectuele eigendom van die game blijft wel in handen van Bandai Namco. Het is nog niet geweten aan welke games de studio zal werken voor Embracer Group. Wel staat het vast dat alle 65 medewerkers van Tarsier Studios aan boord blijven.

De afgelopen twee jaar kochten Embracer Group en THQ Nordic al een hele reeks studio's en IP's op. Zo maakt onder andere Kingdom Come: Deliverance-ontwikkelaar Warhorse Studios intussen deel uit van THQ Nordic.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread