Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Little Nightmares 2 al meer dan 1 miljoen keer verkocht

Op minder dan een maand tijd.

Uitgever Bandai Namco maakt bekend dat horrorgame Little Nightmares 2 een maand na de release al meer dan 1 miljoen keer is verkocht. Daarmee doet de sequel het heel wat beter dan de eerste Little Nightmares uit 2017. Die game had immers meer dan een jaar tijd nodig om dezelfde mijlpaal te bereiken.

Beide games samen gingen intussen al meer dan vijf miljoen keer over de toonbank. Bandai Namco is dan ook van plan om de serie verder uit te bouwen. Zo is er intussen ook een mobile game genaamd Very Little Nightmares voor Android en iOS. Daarnaast komt er in de toekomst ook een digital comic die gebaseerd is op het Little Nightmares-universum.

Toekomstige games zullen vermoedelijk wel in de handen van een andere ontwikkelaar komen. Tarsier Studios zelf wil zich vanaf nu immers richten op nieuwe IP.

Ben je zelf benieuwd naar de game? Lees dan zeker onze Little Nightmares 2 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Little Nightmares 2

PS4, Xbox One, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties