Banjo-Kazooie komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Ook The Hero uit Dragon Quest XI vecht mee.

De line-up van Super Smash Bros. Ultimate wordt uitgebreid met Banjo-Kazooie. Dat heeft Nintendo tijdens diens E3 2019 Direct bekendgemaakt.

Het iconische duo vormt samen een karakter. Banjo-Kazooie komt eind dit jaar naar de game.

Tijdens de Direct is eveneens The Hero uit Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age als DLC-personage aangekondigd. Door middel van de alternatieve kostuums heb je de keuze uit verscheidene protagonisten uit de Dragon Quest-reeks. The Hero komt in de zomer naar Super Smash Bros. Ultimate.

Beide DLC-pakketten bevatten ook een nieuwe stage. Zo is bij de Banjo-Kazooie stage Gruntilda's Lair te zien. De Dragon Quest stage bevat The World Tree Yggdrassil. Lees ook onze Super Smash Bros. Ultimate review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread