Skip to main content

Super Smash Bros. Ultimate update voegt Piranha Plant toe

Update: problemen met savegames.

Update: Er circuleren inmiddels diverse berichten waarin spelers melden dat het gebruik van Piranha Plant in de All Star-modus de savefiles onbruikbaar maakt. Het wordt dan ook aangeraden om de modus niet te spelen totdat er een nieuwe patch uitkomt.

Origineel: De nieuwste Super Smash Bros. Ultimate patch is uit. Update 2.0.0 past niet alleen de moves van diverse fighters aan, maar voegt ook Piranha Plant als nieuwste fighter toe.

Als je Piranha Plant gratis wilt downloaden, moet je echter wel snel handelen. Wanneer je Super Smash Bros. Ultimate uiterlijk 31 januari 2019 in je Nintendo Account als aankoop registreert, krijg je per e-mail een code toegestuurd. Daarmee kun je tot en met 31 juni 2019 in de Nintendo eShop de fighter gratis downloaden.

Bekijk op YouTube

Het was al langer bekend dat Piranha Plant een van de vijf extra fighters is die na de release aan het Super Smash Bros. Ultimate roster toegevoegd zou worden. Verder is bekend dat Joker uit Persona 5 de volgende DLC-personage is. Die is echter tegen betaling verkrijgbaar.

In de patchnotes is verder te lezen dat een of meerdere moves van bijna alle fighters aangepast is. Verder zorgt de update ervoor dat je Spirit Board nu ook met vier spelers kunt spelen.

Read this next