Nieuwe geruchten wijzen er op dat de Spyro Reignited Trilogy naar de Switch komt. Volgens de Duitse website van GameStop komt de game op 16 augustus uit. Ook op de officiële Spyro website was vorig jaar al kort een aankondiging te vinden voor de Switch-versie.

De Spyro Reignited Trilogy kwam in november vorig jaar uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De trilogie bevat remasters van Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon, die in respectievelijk 1998, 1999 en 2000 lanceerden.

Een mogelijke komst van de game naar de Switch hoeft niet te verbazen. Eerder bracht Activision immers ook al de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy naar de Switch.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck