Update 0.10.0 voor PUBG Mobile voegt Vikendi-map toe

Tijd om je medespelers koud te maken.

Ontwikkelaar Tencent Games brengt update 0.10.0 uit voor PUBG Mobile, die in het teken staat van de nieuwe map Vikendi. Het besneeuwde speelveld werd tijdens de Game Awards onthuld en komt zeer spoedig ook uit voor de pc-versie. In januari volgt de map voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De nieuwe map voor PlayerUnknown's Battlegrounds is 6 x 6 kilometer groot en is compleet ondergesneeuwd. Houd er daarom rekening mee dat voertuigen minder grip op de ijzige wegen hebben. Je hebt een voordeel ten opzichte van andere spelers zodra je de nieuwe sneeuwscooter vindt, die wél tegen sneeuw en ijs opgewassen is.

Vikendi is reeds speelbaar op de pc sinds 7 december, maar enkel nog op testservers. Morgen is de map op dit platform live voor iedereen. Overigens kun je in het startgebied sneeuwballen naar elkaar gooien, voordat de bloedige strijd in alle hevigheid losbarst.

Zoek je nog PUBG-tips? Lees dan ook hoe je in PUBG snel experience kunt verdienen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread