Skip to main content

PUBG XP en levels - snel XP verdienen en level up uitgelegd

Alle info over het nieuwe PUBG XP systeem!

PUBG XP en levels zijn nieuw aan de populaire Battle Royale game. Ze zijn toegevoegd samen met de PUBG Event Pass, en geven je een compleet nieuwe soort van progressie.

Het is serieus wat om aan gewend te geraken, dus daarom leggen wij je hier alles uit over het XP en level up systeem van PUBG.

PUBG XP en level up uitgelegd

PUBG XP kun je op enkele manieren verdienen, maar het is belangrijk om te onthouden dat je de Event Pass zelf eigenlijk levelt. Hoe hoger het level van je Event Pass, hoe meer verschillende beloningen je vrijspeelt. Sommige zijn permanent, andere zijn tijdelijk. Je verdient XP, of je nu de Pass hebt gekocht of niet, maar Premium beloningen zijn er uiteraard enkel voor wie geld heeft neergeteld.

Het maximum level van de Pass is 30. Volgens een redditor betekent het dat je maar liefst 82% van ALLE Missions moet voltooien om dit level te bereiken en dus alle beloningen vrij te spelen. Ja: uitdagend is het zeker.

Als je op het einde van de maand net niet aan de 30 zou zitten, dan kun je een boost van vijf levels kopen voor 4,99 euro. Klinkt als een ietwat manipulatief systeem? Dat is het ook, en we hopen van harte dat deze gigantische eisen worden aangepast.

Snel PUBG XP verdienen en levels stijgen

Er zijn enkele verschillende manieren om PUBG XP te verdienen.

  • Matches spelen: Dit is veruit de traagste manier. Je verdient amper 2XP voor elke vijf minuten die je overleeft. Bovendien is de maximum hoeveelheid per dag beperkt tot 80XP. Boo!
  • Missions voltooien: Dit is duidelijk ontworpen als de ideale methode om XP te verdienen. Een enkele Missions geeft je vaak al 100XP, en de moeilijkere Missions geven je soms tot 400 XP. Lees zeker ons PUBG Missions - Week 1 Missions, reset timer en Missions uitgelegd artikel zodat je tonnen XP kunt verdienen.
  • Stijg in level: Ja, grappig genoeg krijg je soms meer XP wanneer je in level stijgt. Lijkt niet echt logisch he? Hoe het ook zij: levels 6, 12 en 20 geven je een paar honderd XP als incentive om het volgende leven te bereiken.

Read this next