Forza Motorsport 7 en Horizon 4 ontdaan van microtransacties

Wegenbelastingvrij.

Ontwikkelaar Turn 10 Studios heeft besloten om geen microtransactions uit Forza Motorsport 7 en Forza Horizon 4 te plaatsen.

De games in de reeks hebben altijd Paid Tokens gehad. Hiermee kon je auto's en upgrades aanschaffen. In de blogpost van de ontwikkelaar wordt er benadrukt dat deze niet langer worden toegevoegd.

Ook de Prize Crates zijn uit Forza Motorsport 7 gehaald. Dat zijn weliswaar geen betaalde loot crates, maar bevatten wel auto's en onderdelen waarmee je mogelijk een streepje voor op je competitie hebt. Omdat het systeem nauw is verweven met de gameplay, verwacht Turn 10 studios dat de crates in de winter zijn verwijderd.

Om spelers tot die tijd tegemoet te komen, zijn er 'meer dan honderd exclusieve auto's ontgrendeld, en zijn auto's volledig uit de Prize Crates gehaald'. De crates bevatten nu alleen voorwerpen voor cosmetische aanpassingen.

De Forza Horizon 4 release is op 2 oktober. De game is tijdens de afgelopen E3-beurs aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread