Skip to main content

Forza Horizon 4 krijgt Battle Royale-modus

The Eliminator.

Net zoals vele andere games krijgt nu ook Forza Horizon 4 een Battle Royale-modus. de nieuwe modus heet The Eliminator en is vanaf vandaag speelbaar. 72 spelers nemen het in duels tegen elkaar op en proberen als laatste over te blijven.

Iedere speler start in een standaardwagen zoals de 1965 Mini Cooper. Door duels te winnen of Car Drops te vinden, krijg je toegang tot betere wagens. Andere spelers kunnen ook je duels verstoren door je van de baan te rammen. De kans om vijandige spelers tegen te komen, wordt bovendien steeds groter, aangezien de beschikbare map steeds krimpt.

Bekijk op YouTube

Er zijn 10 verschillende niveaus van wagens die je kunt verdienen. op het einde van de wedstrijd verschijnt er ergens op de map een finish line. Wie die als eerste bereikt, wint The Eliminator. Een wedstrijd duurt ongeveer 15 minuten.

Forza Horizon 4 lanceerde eind vorig jaar voor pc en Xbox One. Onze Forza Horizon 4 review lees je op de site. Wil je de game en de nieuwe modus een uitproberen, dan kun je de game ook altijd spelen via de Xbox Game Pass.

Read this next