Sekiro: Shadows Die Twice 'nog uitdagender' dan Dark Souls of Bloodborne

FromSoftware stelt zijn fans gerust.

Volgens FromSoftware-topman Hidetaka Miyazaki is Sekiro: Shadows Die Twice misschien wel 'nog uitdagender' dan Dark Souls en Bloodborne. Dat vertelt hij in een interview met Gamespot.

"Als je het soort speler bent die graag zijn tijd neemt om de zwaktes en posities van vijanden te leren kennen, dan vind je het vast geweldig. Er is een gevoel van ontdekking bij het verkennen van de driedimensionale maps en wanneer je eindelijk die 'klik' maakt, volgt er voldoening", aldus de bedenker van de Souls-serie.

Spelers die minder voorzichtig zijn, voelen dan weer de 'intensiteit' van de zwaardgevechten. Zij kunnen zich volgens Miyazaki verwachten aan een heuse uitdaging, waarvan de moeilijkheidsgraad die van vorige FromSoftware-games waarschijnlijk overtreft.

Sekiro: Shadows Die Twice werd afgelopen E3 aangekondigd voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game speelt zich af in het 16de-eeuwse Japan.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread