Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sekiro: Shadows Die Twice krijgt boss rush-modus

Twee keer sterven is geen optie.

Sekiro: Shadows Die Twice krijgt op 29 oktober een gratis update voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat ontdek je via de officiële website van de game en de Activision blog.

In de nieuwe Reflection of Strength-modus krijg je de kans om het opnieuw op te nemen tegen de verschillende eindbazen. Dat is vooral een voorbereiding op de Gauntlets of Strength, waarin je meerdere bazen na elkaar moet verslaan. Daarvoor krijg je slechts één leven en geen checkpoints.

Daarnaast ontgrendel je via de update drie nieuwe outfits als je de game uitspeelt en je waagt aan de Gauntlets of Strength. Als laatste krijg je na 29 oktober ook toegang tot de Remnant-mode. Die laat je toe om maximaal dertig seconden gameplay op te nemen en aan andere spelers te tonen.

Dat de game erg populair is en blijft, wisten we al langer. In 2019 won Sekiro: Shadows Die Twice immers de Game of the Year prijs.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Sekiro: Shadows Die Twice

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties