Gerucht: Bethesda lijkt Rage 2 te bevestigen

Een reactie op het lek van Walmart Canada.

Uitgever Bethesda lijkt op Twitter het lekken van Rage 2 door Walmart Canada te bevestigen. Zo reageerde het officiële Rage Twitter-account met meerdere suggesties voor de gebruikte boxart van de game.

Vervolgens bemoeide het Bethesa Twitter-account zich er ook nog mee en zelfs Bethesda-topman Pete Hines maakte een knipoog naar het lek op Twitter. Geen van allen is een officiële bevestiging, maar het bedrijf lijkt het bestaan van de game wel te erkennen.

Reeds in 2016 liet Hines weten dat zowel Rage als The Evil Within voldoende exemplaren hebben verkocht om vervolgen te rechtvaardigen. Eind vorig jaar is The Evil Within 2 uitgekomen. Binnenkort is de Bethesda E3 persconferentie, dus een eventuele onthulling laat niet lang op zich wachten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread