Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda: 'Rage en The Evil Within krijgen mogelijk sequels'

Aldus Pete Hines.

Bethesda-topman Pete Hines geeft in een interview aan dat zowel Rage als The Evil Within voldoende exemplaren hebben verkocht om vervolgen te rechtvaardigen.

"Ik denk dat beide games voldoende verkocht zijn om aan sequels te kunnen beginnen. Ik doe verder geen uitspraken over waar we op dit moment wel en niet aan werken. Momenteel hebben we al heel wat in ontwikkeling," aldus Hines.

The Evil Within is een survival horror game die in 2013 is uitgebracht. De game is gemaakt door Tango Gameworks, de studio van Resident Evil-bedenker Shinji Mikami. Rage is in 2011 gelanceerd en was de eerste nieuwe IP voor id Software sinds de originele Quake.

Cover image for YouTube videoThe Evil Within - Launch Trailer

Id Software heeft onlangs Doom (review) uitgebracht en werkt op dit moment aan Quake Champions. Het is onbekend wat Tango Gameworks nu aan het ontwikkelen is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Rage

PS3, Xbox 360, PC, Mac

The Evil Within

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties