UPDATE: Anonieme bronnen hebben Eurogamer.net laten weten dat Blizzard inderdaad aan een Nintendo Switch-versie van Diablo 3 werkt. De tipgevers melden niet of de Reaper of Souls DLC ook onderdeel is van de port.

Blizzard zelf blijft ondertussen alle geruchten ontkennen. Eerder meldde de studio al in een statement dat de hint op Twitter enkel voor de lol is geplaatst. Ook na de nieuwste geruchten blijft Blizzard ontkennen dat Diablo 3 naar de Switch komt.

Oorspronkelijk bericht: Via een cryptische tweet refereert Blizzard aan de mogelijkheid dat Diablo 3 naar de Nintendo Switch komt.

De tweet bevat een filmpje van een nachtlampje in de vorm van Diablo's hoofd. Het lampje wordt vervolgens aan en uit geschakeld. De tweet bevat ook de tekst "Slaap lekker."

Het lampje wordt op Blizzards volgers als een 'Diablo Switch' bestempeld, waardoor het aannemelijk is dat de game naar Nintendo's console komt.

Het lijkt wat vergezocht als we alleen afgaan op dit enkele bericht, maar anderzijds past Diablo 3 met zijn nadruk op lokale co-op goed bij de Nintendo Switch. Ik durf te dromen. Slaap lekker.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content