Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo 3 Necromancer release bekend

Uit de dood herrezen.

De Rise of the Necromancer pack voor Diablo 3 is vanaf 27 juni verkrijgbaar. Dat heeft Blizzard officieel bekendgemaakt.

De pack voegt de Necromancer als nieuwe klasse toe, die in Diablo 2 ook al speelbaar was. Naast de Necromancer bestaat de uitbreiding ook uit een in-game Golem als huisdier, een cosmetische set vleugels, twee extra slots voor personages en (weliswaar exclusief voor pc-spelers) twee extra slots voor items.

Rise of the Necromancer lanceert tegelijkertijd met een gratis update. Patch 2.6.0 voegt onder meer Challenge Rifts toe waarin wekelijks een statische versie van een eerder afgeronde Greater Rift rouleert.

The Rise of the Necromancer kost 15 euro en komt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Voor beide consoles is er ook de Diablo 3 Eternal Collection, die naast de game ook uit Reaper of Souls en Rise of the Necromancer bestaat. De bundel is met een PlayStation Plus- of Xbox Live Gold-abonnement tijdelijk voor 40 euro beschikbaar.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties