Animal Crossing Nintendo Direct aangekondigd

Huisje, boompje, beestje.

Nintendo heeft een Animal Crossing Nintendo Direct aangekondigd.

De Direct staat specifiek in het kader van de aankomende Animal Crossing smartphone game. Nintendo heeft al aangegeven dat de app een 'free-to-start' pure game-ervaring is en in contact kan staan met een Animal Crossing game voor 'gaming systemen'.

De Animal Crossing Mobile Direct start op 25 oktober om 05:00 uur. Nintendo geeft al aan dat de Direct niet ingaat op andere software. Nintendo brengt binnenkort ook de nieuwe Mario-game uit. Alle Super Mario Odyssey info lees je op de site.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread