Blizzard Entertainment maakt bekend dat Volskaya Foundry de nieuwste map voor Heroes of the Storm is. Die is gebaseerd op de Volskaya Industries-map in Overwatch. Daarnaast komen ook Ana en Junkrat uit Overwatch naar Heroes of the Storm.

In Volskaya Foundry strijden de twee teams om controle over drie punten op de map. Het team dat alle punten controleert, krijgt controle over een gigantische robot die je met twee spelers bestuurt.

De ene speler bestuurt de robot zelf, terwijl de andere toegang heeft tot het wapenarsenaal. Daarnaast zijn er op de map ook transportbanden te vinden. Die gebruik je om snel van de ene kant van de map naar de andere te gaan.

Ook komen Overwatch-heroes Ana en Junkrat naar de game. Ana is vanaf volgende week samen met Volskaya Foundry speelbaar op de Public Test Realm. Junkrat volgt later.

Blizzard maakte eerder al bekend dat er een Blizzard eSports arena komt. Onze Heroes of the Storm review lees je nog eens na op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Heroes of the Storm review

Eenvoud in een Blizzard-jasje.

Blizzard wil klassieke games herintroduceren

O.a. Blackthorne en Rock n' Roll Racing.

Blizzard opent eSports arena

Op tijd voor Overwatch-toernooi.