Nintendo heeft de Metroid: Samus Returns Legacy Edition onthuld. Deze Collector's Edition is exclusief voor de Europese markt.

De Legacy Edition bevat de game, een downloadcode voor de originele Game Boy-versie van Metroid 2: Return of Samus, een steelcase, de soundtrack, een pin in de vorm van het S-logo, een Morph Ball sleutelhanger en een artbook van veertig pagina's groot.

legacy

Metroid: Samus Returns is aangekondigd tijdens E3 2017 en komt op 15 september uit voor de Nintendo 3DS.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content