Wolfenstein 2: The New Colossus gelekt

Inclusief de releasedatum.

De Duitse website van retailer Amazon heeft vroegtijdig het bestaan van Wolfenstein 2: The New Colossus alsook diens release gelekt. De game komt op 27 oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Inmiddels is de pagina verwijderd. Over de mogelijke inhoud van de Wolfenstein 2: The New Colossus is niets bekend. De Bethesda E3 2017 persconferentie start op maandag 12 juni om 04:00 uur Nederlandse tijd.

Voor de aanvang van de Bethesda persconferentie tijdens de E3-beurs van 2016 ging al het gerucht dat de uitgever onder meer een nieuwe Wolfenstein ging aankondigen. Dat is niet gebeurd, maar Bethesda hintte tijdens de show wel naar Wolfenstein: The New Colossus.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread