Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Prey 2, Wolfenstein 2 en The Evil Within 2 worden op E3 onthuld

Sequels, sequels everywhere!

Diversen anonieme bronnen beweren dat Bethesda op de aankomende E3 beurs Prey 2, Wolfenstein: The New Order 2 en The Evil Within 2 aankondigt.

Prey 2 kent een moeizame ontwikkeling. In 2014 maakte Bethesda bekend dat de game is geschrapt. Onlangs doken er echter nieuwe geruchten op dat Bethesda plannen heeft voor Prey 2. Arkane Studios in Austin, Texas is mogelijk verantwoordelijk voor de nieuwe Prey 2.

Tijdens een AMA op Reddit in 2014 heeft de creative director van Wolfenstein: The New Order al aangegeven genoeg ideeën te hebben voor een vervolg. In september vorig jaar hintte een Wolfenstein stemactrice naar een Wolfenstein: The New Order vervolg.

The Evil Within 2 is nooit officieel door Bethesda aangekondigd. De The Evil Within review van Sander lees je hier nog eens.

Bethesda heeft vorige maand ook de Dishonored 2 releasedatum bekendgemaakt. Daarnaast heeft Bethesda laten weten dat het bedrijf van plan is om tijdens de E3 beurs de eerste Dishonored 2 gameplaybeelden te laten zien.

We hebben alle data en tijdstippen van de E3 2016 persconferenties voor je op een rijtje gezet. De Bethesda persconferentie vindt plaats op maandag 13 juni om 04:00 's nachts.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties