Eerste beelden Fire Emblem Warriors getoond

Ruilt tactiek om voor heftig zwaardgekletter.

Tijdens de Fire Emblem Direct presentatie is een nieuwe trailer van Fire Emblem Warriors getoond. De game komt in de herfst van 2017 uit.

In de trailer is te zien hoe de gameplay van Dynasty Warriors is toegepast op de wereld van Fire Emblem. De game komt uit voor de Nintendo Switch en de Nintendo 3DS, en wordt ontwikkeld door de makers van Hyrule Warriors.

Tijdens de presentatie is er ook bekend gemaakt dat er een traditionele Fire Emblem game in de maak is voor de Nintendo Switch. Deze komt uit in 2018. Tijdens diezelfde presentatie is Fire Emblem Heroes onthuld.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread