Nieuwe trailer Far Cry Primal toont wapenarsenaal

Iedereen draagt zijn steentje bij.

Ontwikkelaar Ubisoft brengt een nieuwe trailer voor Far Cry Primal uit die het wapenarsenaal in de game laat zien.

Zo kun je gebruik maken van een brandende speer om een beer in brand te steken. Je hebt ook de beschikking over een 'granaat' die bijen op je vijanden loslaat. Je hebt tevens de optie om je wapens te verbeteren met behulp van speciale materialen.

De trailer legt ook uit hoe de verschillende vaardigheden van hoofdpersoon Takkar werken. Zo zie je hoe hij dieren kan gebruiken om gebieden te verkennen, dieren te verjagen en tegenstanders te doden.

Far Cry Primal komt op komt op 23 februari uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De pc-versie van de game lanceert op 1 maart. In Johnny's Far Cry Primal preview lees je wat we over de game weten.

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread