Ubisoft kondigt Far Cry Primal aan

Speelt zich af in de prehistorie.

Ubisoft kondigt Far Cry Primal aan. De game speelt zich in het jaar 10.000 voor Christus af.

In Far Cry Primal kruip je in de huid van Takkar, de laatste overlevende van zijn jachtgroep. Je neemt het in de game onder andere op tegen mammoeten, sabeltandtijgers en vijandelijke stammen. Een belangrijk onderdeel van Far Cry Primal is het zien te overleven in het voorhistorische Oros.

Producer Dan Hay geeft aan dat 'de flexibiliteit van Far Cry een interessant aspect is van de game'. De franchise is namelijk niet aan één bepaalde hoofdrolspeler of setting gebonden. Zodoende is het mogelijk om Far Cry bijvoorbeeld in de oertijd te laten afspelen.

Ubisoft Montréal ontwikkelt Far Cry Primal samen met Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev Studio. Voorganger Far Cry 4 lanceerde einde vorig jaar. Ubisoft kondigt ook de releasedatum van Far Cry Primal aan.

Meer weten over Far Cry Primal? Lees onze Far Cry Primal preview.

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread