Mortal Kombat X krijgt een prequel comic in 2015

Met oude en nieuwe gezichten.

Aankomende fighting-game Mortal Kombat X krijgt een comic in 2015 die als prequel dient. De verschillende delen wordt uitgebracht door DC Comics en twee tekeningen van personages Sub-Zero en Scorpion zijn tot dusver onthuld.

Het nieuws werd aangekondigd tijdens de New York Comic-Con. Volgens de uitgever maken een aantal nieuwe en oude gezichten hun opwachting in de comic. De comic wordt geschreven door Shawn Kittelsen en getekend door Dexter Soy en Ivan Reis. Het eerste deel komt in januari uit.

In Sanders Mortal Kombat X preview lees je hoe de game net zo bloederig is als altijd. De Mortal Kombat X releasedatum staat gepland op 14 april en komt uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

sub
scorp

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread