Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mortal Kombat X op PlayStation 3 en Xbox 360 geannuleerd

'Niet genoeg kwaliteit.'

Warner Bros. Interactive Entertainment meldt dat Mortal Kombat X niet voor de PlayStation 3 en Xbox 360 uitkomt. Eerder al was de release van die versies twee keer uitgesteld.

Op het forum van de gamewebsite legt Warner Bros. uit: "De PlayStation 3- en Xbox 360-versies halen niet de standaard gezet door de huidige generatie consoles en dus niet de kwaliteit die we van een Mortal Kombat-game verwachten. Het spijt ons heel erg dat we de oorspronkelijk geplande producten niet kunnen afleveren."

De uitgever gaat verder: "Als je Mortal Kombat X voor die consoles op voorhand besteld hebt, mag je naar de handelaar gaan waar je de pre-order plaatste en een terugbetaling krijgen."

Er zijn drie nieuwe Brutalities voor Mortal Kombat X. Lees ook nog eens in de Mortal Kombat X review van Sander waarom de fighting game de beste uit de reeks is. Op onze site vind je ook de Mortal Kombat X Fatalities gids.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties