Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xenomorph aangekondigd voor Mortal Kombat X

Onderdeel van Kombat Pack 2.

De Xenomorph uit de Alien-franchise is aangekondigd voor Mortal Kombat X. Het wezen is een van de vier nieuwe vechters in Kombat Pack 2.

Een trailer voor het pakket toont naast de Alien ook Leatherface, Bo Rai Cho en Tri-Borg. Laatst genoemde is een combinatie tussen Cyrax, Sektor en Robot Smoke. Leatherface is bekend van de Texas Chainsaw Massacre-films en Bo Rai Cho is een dronken vechter die debuteerde in Mortal Kombat: Deadly Alliance.

Kombat Pack 2 is in het eerste kwartaal van 2016 te downloaden. De prijs van het pakket is nog niet bekend. Kombat Pack 1 kost echter dertig euro en bevat Jason Voorhees, Predator, Tanya en Tremor.

Mortal Kombat X is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de Mortal Kombat X review van Sander lees je meer over de game.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties