Gone Home komt naar Wii U

Ondersteund door Unity-engine.

De indie-game Gone Home komt naar de Wii U. Dat heeft marketingdirecteur Damon Baker van de Amerikaanse afdeling van Nintendo bekendgemaakt tijdens de Unite 2014-conferentie.

Op het evenement heeft het bedrijf meer uitleg gegeven over de ondersteuning van de Unity-engine op de Nintendo-spelcomputer. Damon Baker heeft enkele games genoemd die met deze software naar de Wii U komen, en Gone Home was er een van.

"Er zijn veel titels bevestigd die binnenkort ook uitkomen," zegt Baker. "Games zoals The Swapper en Gone Home. Dus we zijn erg enthousiast over de hoeveelheid ondersteuning die Unity op het platform krijgt."

Eerder al raakte bekend dat Gone Home naar de consoles komt. Op de Wii U is Gone Home weldra in het gezelschap van Cubemen 2, The Fall en Paper Monsters Recut.

In onderstaande video zie je de volledige Unite 2014-presentatie van Nintendo. Baker vermeldt Gone Home rond 6:50. Mike recenseerde voor ons al de pc-versie van Gone Home en was erg positief.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread