Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grow Home naar PlayStation 4

Deel van Vote to Play-programma.

Grow Home is vanaf 2 september als download voor de PlayStation 4 beschikbaar. De game maakt ook deel uit van het Vote to Play-programma op PlayStation Plus.

Met het Vote to Play-programma stemmen spelers op games opdat ze bij de Instant Game Collection gevoegd worden. De winnende game is dan voor PlayStation Plus-leden gratis beschikbaar.

In Grow Home kruip je in de huid van BUD, een kleine robot die op een vreemde planeet naar nieuwe plantensoorten op zoek gaat om zijn thuisplaneet te redden. Je laat de reusachtige Star Plant groeien en creëert nieuwe aftakkingen. Vervolgens gebruik je je klimvaardigheden en probeer je niet naar beneden te vallen.

In de Grow Home review van Nathan lees je het oordeel over deze kleine 3D-platformgame van ontwikkelaar Ubisoft Reflections.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties